063 611 707064 116 59 33011 80 65 309

Mermer Megran

Kvarcne ploče

mart 30, 2019

Prateći savremene trendove u svetu, a i kod nas, proširili smo asortiman i izbor materijala iz naše ponude, tako smo u mogućnosti da vam ponudimo Kvarc kao nov, moderan i materijal izuzentnog kvaliteta namenjen za široku primenu gotovo za svaku unutrašnju površinu. Npr. može se koristiti za izradu kuhinjskih radnih ploča, za oblaganje podova i zidova, za stepeništa…

Kvarc ploče se sastoje pretežno od kvarca (preko 90%), materijala koji se nalazi u osnovi granita i od polimernih smola i pigmenata (manje od 10%) koji mu pojačavaju čvrstinu i time čine da Kvarc bude kao jedan od najotpornijih materijala. Kvarc je izvanredan materijal jer ima izuzetnu otpornost na kiseline, abraziju, trošenje, izgleda kao kamen ali je neuporedivo lakši za održavanje i eksploataciju.

Za razliku od nekih drugih materijala, Kvarc ima neporoznu površinu koja je otporna na mrlje od vina, kafe, ulja, sirćeta, kao i od mnogih drugih tečnosti. Pored sjajnih fizičkih karakteristika, Kvarc odlikuju i izuzetno estetsko dekorativne osobine.

Scroll